Ciclu de viață prelungit și fără mirosuri neplăcute

Ciclu de viață prelungit și fără mirosuri neplăcute
Folosiți în mod regulat aditivi pentru rezervoarele de colectare a deșeurilor și pentru rezervoarele de apă gri, dar după un timp încă mai simțiți mirosuri neplăcute?  Indicatorii de nivel din rezervorul de apă gri sau din rezervorul de apă uzată funcționează defectuos sau mecanismele supapei cu lamă și butoanele de aerisire se blochează și sunt greu de deschis? Norbert van Noesel, director de marketing la Thetford: "Acest lucru este ușor de explicat, deoarece atât apele gri, cât și apele negre cauzează o acumulare de calcar, incrustații și depuneri de grăsime. Funcționarea defectuoasă a pieselor tehnice din rezervoare și mirosurile neplăcute pot fi rezultatul acestei situații, iar acest lucru nu poate fi rezolvat cu produsul obișnuit pentru rezervoare de colectare a deșeurilor și cu produsul pentru rezervoare de apă gri. Soluția este produsul Thetford Duo Tank Cleaner Concentrated. Acest produs de întreținere va îndepărta depunerile de calcar, incrustații și grăsimi, va prelungi ciclul de viață al rezervoarelor și vă asigură că nu veți avea parte de mirosuri neplăcute din rezervoarele dumneavoastră.

Solutii-concentrate-thetford

Familia concentrată
Noul Duo Tank Cleaner Concentrated urmează abordarea concentrată, având lichidul concentrat în sticla mică tipică. Van Noesel: "Acest nou produs a fost special conceput pentru a curăța atât rezervorul de apă gri cât și rezervorul de colectare a deșeurilor. În comparație cu actualul și apreciatul Cassette Tank Cleaner, Duo Tank Cleaner Concentrated oferă o și mai bună îndepărtare a calcarului și dizolvare a depunerilor de grăsime. Odată cu introducerea produsului Duo Tank Cleaner Concentrated, Cassette Tank Cleaner (care trebuia folosit doar pentru rezervorul de colectare a deșeurilor) va fi scos din portofoliu.

Dozarea cantității corecte de lichid este esențială
Ca și în cazul tuturor aditivilor, dozarea cantității corecte este esențială. În ceea ce privește Duo Tank Cleaner Concentrat, trebuie să vă amintiți că dozarea pentru rezervorul mare de apă gri este diferită de dozarea pentru rezervorul de colectare a deșeurilor.
Pentru rezervorul de colectare a deșeurilor, adăugați 1 doză de 200 ml de Duo Tank Cleaner Concentrat în rezervorul gol, adăugați 5 litri de apă călduță și agitați rezervorul energic de mai multe ori. Aerisiți cu grijă presiunea internă înainte de a deschide lama. Se sugerează să conduceți cu autovehiculul dumneavoastră atunci când Duo Tank Cleaner Concentrated este adăugat în rezervorul de reținere a deșeurilor, deoarece îmbunătățește performanța de curățare. Când goliți rezervorul de reținere a deșeurilor după 16 ore, calcarul, incrustațiile, depunerile de grăsime și mirosurile neplăcute vor dispărea. Rezultatul este un rezervor curat și cu miros proaspăt.

Pentru rezervorul de apă gri, adăugați 1 doză de 600 ml în rezervorul de apă gri gol prin scurgerea chiuvetei sau a dușului, adăugați 50 de litri de apă călduță și circulați cu rulota timp de cel puțin 1 oră. Când goliți rezervorul de apă gri după 16 ore, calcarul, incrustațiile, depunerile de grăsime și mirosurile neplăcute vor dispărea. Rezultatul este un rezervor curat și cu miros proaspăt.
Van Noesel: "Așadar, 1 flacon de Duo Tank Cleaner Concentrat de 800 ml conține fie 4 doze pentru rezervorul de reziduuri, fie 1 doză pentru rezervorul de apă gri plus 1 doză pentru rezervorul de reziduuri".

Pentru rezultate optime, utilizați Duo Tank Cleaner Concentrated de 2-3 ori pe an. Duo Tank Cleaner Concentrated va fi disponibil pentru dumneavoastră din sezonul 2021! Toate produsele Thetford sunt disponibile în întreaga lume prin intermediul distribuitorilor locali. 
 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!