ÎNTÂLNEȘTE-ȚI PRIETENII! CINE SE AFLĂ ÎN SPATELE “PRIETENII THETFORD”?

ÎNTÂLNEȘTE-ȚI PRIETENII! CINE SE AFLĂ ÎN SPATELE “PRIETENII THETFORD”?
De ce trei prieteni?
Trei manageri au venit cu ideea “Prietenii Thetford”. Ideea de a fi însoțiți de prieteni buni pentru a învăța unul de la celălalt și a face istorie împreună. Că Thetford te însoțește oriunde mergi, este prietenul pe care te poți baza, cu care te poți distra și poți crea cele mai bune experiențe de camping și in rulote.
 
Între timp cele trei degete au devenit cheia în comunicarea “Prietenii Thetford”. Thet și cei doi prieteni ai săi Jack și Emma sunt fani ai campingului care își împărtășesc pasiunea. Au fost camperi fericiți încă de când erau mici și au creat întotdeauna amintiri nemaipomenite în excursiile lor de camping. S-au bucurat întotdeauna de aceste călătorii, de la peisajele frumoase din Scandinavia, până la plajele din Costa del Sol! Thetford a fost întotdeauna un jucător cheie în timpul acestor aventuri. Indiferent dacă acest lucru era sub forma unei toalete sau a unui frigider, ei erau întotdeauna capabili să se bazeze pe Thetford. Sunt vremuri de neuitat!

Cu pregatirea tehnica al lui Thet, umorul lui Jack și farmecul Emmei, trio-ul se completează perfect!

Cine este Jack?
Jack este prietenul amuzant, mereu cu gluma pe buze!
Jack este persoana cu anecdotele! Poate vorbi la nesfârșit despre gafele sale de camping. ” Vă amintiți de acea perioadă când am uitat să apăs pe butonul de ventilație în timp ce goleam rezervorul de deșeuri? Totul s-a împrăștiat peste tot, inclusiv peste incaltamintea mea alba”. Aceste amintiri fac ca Emma și Thet să moara de râs!

În plus, lui Jack îi place sa incerce si altceva decat “calea batatorita”. Jack nu se deranjează să facă camping în sălbăticie, iar acest lucru îl duce în unele dintre cele mai frumoase locuri imaginabile.

Pentru el, este un sport să circule cât mai mult timp fără să umple și să-și golească rezervoarele. Jack și iubita lui sunt foarte pasionati de sport. O excursie în campingul lor în Alpii austrieci pentru a merge la schi este un eveniment anual.

Cine este Thet?
Întotdeauna vă oferă cele mai bune sfaturi pentru o vacanță fără griji!
Acesta are răspunsul la orice întrebare. Dacă frigiderul dvs. nu se răcește corect, Thet vă poate spune că nu ar trebui să-l puneți niciodată la cea mai înaltă setare. Dacă toaleta dvs. nu clătește corect, Thet are soluția! Este imposibil să-i îndepărtezi pe cei din camping departe de el când începe să vorbească despre cunoștințele sale despre vreo băutură. Puteți auzi apoi pe Jack și Emma spunând la unison: „Aha, un alt sfat de la Thet!”.

După ce cei trei copii ai săi au plecat de acasă, el a vizitat multe locuri frumoase din Europa împreună cu soția sa și a putut scrie volume despre experiențele sale!

Cine este Emma?
Emma adoră să petreacă timp cu Prietenii și să învețe unul de la celălalt.
Există fermecătoarea Emma, mama a doi copii, căreia îi place să călătorească cu soțul spre sud, în caravana lor, cu condiția să fie însorit afara. Emma poate avea grijă de ea însăși și nu este deranjata de golirea rezervorului de deșeuri, deși soțul o face de cele mai multe ori.

Emmei îi place să gătească acasă, precum și în vacanță, în rulotă. Pentru cele mai delicioase mâncăruri de cuptor și cele mai cool băuturi, Emma este persoana de văzut! Când copiii decid că nu mai doresc sa-I insoteasca intenționează să cumpere un camper.
  
aqua-kem-blue-concentrat
 
aqua-kem-blue-concentrat
 
 
 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!